top of page

tapahtumapaikka

Etsitkö paikkaa juhlille, tapahtumalle tai kokoukselle? Etsintäsi on ohi! Ravintola Kivijalka tarjoaa toimivan ja monipuolisen tilan, joka sopii täydellisesti erilaisiin juhliin ja tapahtumiin.

Ravintola Kivijalasta saat:
  • Monipuoliset tilat: Olipa kyseessä sitten syntymäpäiväjuhla, yritystilaisuus tai harrastusporukan kokous, meillä on tila, joka sopii tarpeisiisi. Pienempiin tarpeisiin ravintolasalimme yläosa muuntuu kabinetiksi, jossa voit helposti pitää kokoukset tai tilaisuudet aina 30 henkilöön asti, isompaan tarpeeseen voimme neuvotella koko ravintolan valjastamisesta yksityistilaisuudellesi.

  • Ammattitaitoinen palvelu: Kokenut ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään tapahtumasi sujuvasti alusta loppuun. Varmistamme, että kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa ja vieraasi tuntevat olonsa mukavaksi.

  • Räätälöitävä tarjoilu: Ravintola Kivijalka tarjoaa laajan valikoiman ruokia ja juomia, jotka voidaan räätälöidä täyttämään juuri sinun ja vieraittesi makumieltymykset.

Ravintola Kivijalka tarjoaa teknisesti varustellun tilan, joka sopii täydellisesti erilaisiin tapahtumiin ja juhliin. Yhteistyökumppaneidemme kautta saamme tilasta juuri sinun tarpeisiisi sopivan.
  • Koko: Lava on riittävän tilava ja sopivan korkea tarjotakseen hyvän näkyvyyden kaikille esiintyjille. Lavan mitat ovat 8m x 4,5m, josta yleisölle näkyvä tila on noin 5m x 4,5m Tarjoamme tilaa bändeille, DJ:lle, puhujille ja muille esiintyjille.

  • Äänentoistojärjestelmä: Laadukas äänentoistojärjestelmä, joka takaa selkeän äänenlaadun ja musiikin täydellisen toiston tilan jokaiseen nurkkaan.

  • Valaistusjärjestelmä: Muunneltavat valaistusasetukset luovat halutun tunnelman tilaisuuteesi. Valitse värit ja kirkkaus tilanteen mukaan.

  • Näytöt: Tarjoamme nykyaikaisen näytön esityksiä, videoita tai esityksiä varten. Voit helposti jakaa tietoa ja viihdettä vieraillesi.

  • Langaton Internet-yhteys: Nopea ja luotettava langaton internet-yhteys, joka pitää vieraasi yhteydessä ja mahdollistaa sujuvan verkkoasioinnin.

  • Mikrofonit: Mikrofonit puheiden pitämiseen ja esitysten tekemiseen. Äänesi kantaa kirkkaasti ja selvästi tilan läpi.

  • Tekniset liitännät: Lavalla on saatavilla tarvittavat liitännät esimerkiksi instrumenteille, mikrofoneille ja muulle tekniselle varustukselle. Huolehdimme siitä, että kaikki tarvittavat välineet ja liitännät ovat käytettävissäsi.

Ravintola Kivijalan kautta saat myös monipuolisen valikoiman musiikkia ja ohjelmaa, joka tekee tilaisuudestasi unohtumattoman!

Ota yhteyttä numeroon 015 7600047  tai sähköpostitse osoitteeseen info@ravintolakivijalka.fi

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

Janne Lepola (040 047 2668)

bottom of page